Maison Jamaer

Avenue de Stalingrad 62
1000 Brussel, Belgie
tel: +32 493 47 87 47Routebeschrijving

Gelegen in het centrum van Brussel, op minder dan 1 km van de Grote Markt en op 2 stappen van het station Midi en de populaire wijk "Marollen", bekend om zijn vlooienmarkt en zijn estaminetten waar de echte Brusselse taal nog wordt gesproken, biedt het Jamaer Huis 5 luxe accommodaties in een gedeeltelijk geklasseerd herenhuis van de architect Victor Jamaer, die bekend staat om verschillende belangrijke renovaties in Brussel, zoals het stadhuis en het Koningshuis op de Grote Markt.

Een kamer, 2 studio's van 37m2, een suite van 40m2 en een andere van 50m2 verwelkomen reizigers, de eigenaar woont op de bovenste verdieping.

Winkels, supermarkten, treinstation, musea en andere activiteiten zijn op loopafstand.

Op de begane grond is er een lounge en een grote zaal waar groepen terecht kunnen voor vergaderingen, seminars en zelfs banketten. Vraag ons naar onze verschillende voorstellen voor cocktails, menu's, walking dinners, enz.

Op verzoek bereiden we typisch Belgische maaltijden om op te warmen, ontbijtjes, verjaardagstaarten,...

Kamers

Faciliteiten

In het hele huis is een efficiënte Wi-Fi-verbinding beschikbaar en in elke accommodatie is een ethernetaansluiting aanwezig.

Gasten kunnen genieten van een terras en een prachtige tuin.  Een eettafel en tuinstoelen zijn beschikbaar op zonnige dagen,

Alle accommodaties hebben een badkamer met douche, toilet, handdoeken, douchegel, shampoo en haardroger, een koelkast met minibar, een flatscreen-tv, een espressomachine en een waterkoker. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar.

In elke studio en suite is er ook een volledig uitgeruste keuken en magnetron, een zithoek, een eettafel en een queensize bed (extra bed in de suites).

Faciliteiten

Wifi en kabelaansluiting

Centrum nabij treinstation

Koffie en thee beschikbaar

Minibar

Zaal voor vergaderingen of banketten
Parkeerplaats
Ruime suites en studio's (tot 50m2)

Jamaer huis

Persoonlijk huis van de architect Pierre-Victor Jamaer (1825 tot 1902). Gebouwd in 1874 tot 1876 langs een pas aangelegde laan, toen Boulevard du Midi geheten. De gevel is eclectisch van stijl en combineert plaatselijke gotische en laatrenaissance-invloeden. Pierre-Victor Jamaer studeerde architectuur aan de Brusselse Academie van 1842 tot 1846. In 1847 werd hij aangenomen door de stad Brussel en in 1864 werd hij een belangrijke gemeentelijke architect, een functie die hij bekleedde tot 1895. Tijdens zijn loopbaan hield hij toezicht op de infrastructuurwerken voor de modernisering van de stad, bouwde hij openbare voorzieningen en leidde hij de meeste restauratiewerken van historische gebouwen.

Dankzij Alain Blond, de huidige eigenaar, is dit uitzonderlijke pand, dat na 2009 verlaten was, in zijn oude glorie hersteld, zoals het was in 1876, toen het werd gebouwd in een eclectische stijl die een voorloper was van de art nouveau. De nauwgezette restauratie, onder toezicht van de dienst Monumenten en Landschappen, heeft bijna vijf jaar geduurd.

Sinds de renovatie herbergt het huis Jamaer gastenkamers met een uniek cachet.

Vandaag is het Marc die u verwelkomt en de reizigersafdeling beheert.


Zoals hij zelf zegt:

Als geboren Brusselaar hou ik ervan nieuwe mensen te ontmoeten en mijn gasten te helpen mijn stad te ontdekken. Ik ben er trots op mijn gasten zelf te ontvangen, behalve als ik op reis ben, wat ik het allerleukste vind. Ik geef u goed advies over mijn favoriete restaurants (ik ben kok van beroep), waar u de beste pralines kunt vinden en leg u uit welke wafel u moet kiezen en hoe u ze moet versieren. En last but not least: ik geef u advies over de beste bieren voor uw smaak en waar u ze kunt drinken.

Evenementen

Banketten

Op de begane grond van Jamaer House organiseren wij op verzoek banketten, cocktailparty's en andere evenementen.

De zaal is ook beschikbaar voor vergaderingen, seminars, enz.

Huurprijs: €250 + kosten

Contacteer ons voor meer info: +32493478747 of maison.jamaerbxl@gmail.com

Reserveringsvoorwaarden

De bedragen en percentages van de volgende voorwaarden moeten door de klanten worden betaald in geval van annulering:

 

-Eenmalige reservering: Volledige terugbetaling bij annulering tot 72 uren voor aankomst.

 

Bij annulering minder dan 72 uren voor aankomst vindt geen terugbetaling plaats.

 

Niet-terugbetaalbare optie: geen terugbetaling ongeacht de datum van annulering.

 

Check-in tijd is tussen 15u en 18u tenzij anders overeengekomen met de eigenaar.

Uitchecken is mogelijk tot maximaal 11 uur, behalve op zondag, dan is een late uitcheck mogelijk tot 20 uur.

 

Een eerdere check-in kan kosteloos worden geaccepteerd en is afhankelijk van de vertrektijd van eventuele eerdere huurders en de voorbereiding van de accommodatie.

 

Een check-in na 18.00 uur wordt geaccepteerd tegen betaling van 15 euro in contanten aan de persoon die de reiziger(s) zal ontvangen.

 

De maximale inchecktijd is in alle gevallen 21.00 uur.

Algemene voorwaarden

 

1. TOEPASSELIJKE BEPALINGEN EN AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle reserveringen voor verblijven in de gastenkamers van Maison Jamaer, en uitsluitend deze reserveringen, zijn onderworpen aan de onderhavige algemene voorwaarden.

Tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald, wordt de klant geacht kennis te hebben genomen van deze voorwaarden en alle clausules te hebben aanvaard uiterlijk bij de betaling van het voorschot of de totale reservering of bij het in bezit nemen van de kamer.

De eigenaar verklaart dat het gehuurde voldoet aan de brandvoorschriften voor toeristische accommodatie.

 

2. TOTSTANDKOMING VAN HET CONTRACT EN BETALING VAN DE PRIJS

De reservering wordt effectief en het huurcontract is geldig zodra de klant de eigenaar de prijs van het verblijf geheel of gedeeltelijk heeft overgemaakt. Het in bezit nemen van de kamer vormt ook een huurovereenkomst. De prijzen zijn inclusief alle kosten, exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslagen.

 

Het saldo van het verblijf moet bij aankomst bij de eigenaar worden betaald. Niet vooraf voorziene consumpties en bijkomende diensten moeten aan het einde van het verblijf aan de eigenaar worden betaald. Tenzij anders vermeld, dienen alle betalingen ter plaatse uitsluitend contant te geschieden.

 

3. OPZEGGING VAN HET CONTRACT

- Indien de annulering meer dan 7 dagen voor het begin van het verblijf plaatsvindt, wordt het voorschot volledig terugbetaald. In alle andere gevallen wordt de borg door de eigenaar ingehouden.

- Indien de annulering minder dan 48 uur voor het begin van het verblijf plaatsvindt, blijft de aanbetaling bij de eigenaar, die zich het recht voorbehoudt het saldo van de prijs van de accommodatie op te eisen.

- In geval van een verkort verblijf wordt de prijs van de accommodatie en de gevraagde maar niet verbruikte extra diensten volledig door de eigenaar ingehouden.

 

In geval van annulering van het verblijf door de eigenaar vóór de aanvangsdatum van het verblijf, moet hij de klant met alle mogelijke middelen informeren en bevestigen per aangetekende brief met ontvangstbewijs. De klant zal, onverminderd elk verhaal tot schadevergoeding, de betaalde bedragen onmiddellijk terugbetaald krijgen. 

 

4. AANKOMST, VERTREK EN VERBLIJFSDUUR

De klant moet op de aangegeven dag en tijd aankomen. Volgens de wettelijke verplichting wordt de klant bij aankomst gevraagd de nodige informatie te verstrekken voor de controle van de reizigers (contactgegevens, identiteitsnummer, enz.).

In geval van verlate of vertraagde aankomst moet de klant de eigenaar informeren en kan een toeslag worden gevraagd. Als de klant niet komt opdagen binnen een uur na de geplande aanvangsdatum en -tijd, vervalt de reservering en kan de eigenaar over de kamers beschikken.

De borg blijft eigendom van de eigenaar die zich het recht voorbehoudt het saldo van de prijs van de accommodatie op te eisen.

 

Tenzij anders overeengekomen met de eigenaar, is het vertrek voor 11:00 uur.

In geval van reservering voor een vaste periode van meer dan 15 dagen, of voor onbepaalde tijd, maken de partijen een inventaris op van de inrichting. De klant die bij een eigenaar voor een bepaalde periode reserveert, kan in geen geval aanspraak maken op enig recht om in de lokalen te blijven na de voorziene periode. Overdracht of onderverhuur is verboden.

 

5. GEBRUIK EN BEZETTING VAN DE RUIMTEN

De klant moet het rustige karakter van de lokalen respecteren en ze gebruiken overeenkomstig hun bestemming. Hij houdt rekening met de gemoedsrust van de andere bewoners en de eigenaar. De ouders zien er ook op toe dat hun kinderen de leefregels op het terrein respecteren.

 

Het geboekte verblijf is vastgesteld voor een bepaald aantal personen, inclusief baby's en kleine kinderen. Indien het aantal gasten dit aantal overschrijdt, heeft de eigenaar het recht de extra gasten te weigeren of de gast te verplichten een andere kamer te boeken (indien beschikbaar) voor deze gasten, tegen de vermelde prijs.

Weigering kan in geen geval worden beschouwd als een wijziging of contractbreuk op initiatief van de eigenaar, zodat in geval van vertrek van de gast geen terugbetaling kan worden overwogen.

 

Huisdieren zijn alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. Bij niet-naleving van deze regel heeft de eigenaar het recht de gast de toegang tot de kamer te weigeren. De weigering kan in geen geval worden beschouwd als een wijziging of een contractbreuk op initiatief van de eigenaar, zodat in geval van vertrek van de klant geen terugbetaling kan worden overwogen.

 

De klant wordt verzocht niet in zijn kamer te roken om ongelukken te voorkomen die de kwaliteit en de sfeer van de accommodatie zouden kunnen schaden.

 

De klant verbindt zich ertoe de kamer en het ter beschikking gestelde meubilair in goede staat terug te geven.

6. DISPUTES

Elke klacht betreffende de toestand van de lokalen moet onmiddellijk ter kennis worden gebracht van de

- onmiddellijk ter kennis gebracht van de eigenaar, die bevoegd is een voorstel voor een minnelijke schikking te doen. Indien dit niet mogelijk is, zijn alleen de gerechten van het gerechtelijk arrondissement waar het gebouw met de kamers zich bevindt, bevoegd.

 

 

II. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONLINE VERKOOP VIA ORC

 

1. DOEL

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle online reserveringen die via de reserveringstool bij onze vestiging worden gemaakt.

De klant erkent kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en ze te hebben aanvaard. Geen enkele reservering is mogelijk zonder instemming van de klant met deze voorwaarden. De klant heeft de mogelijkheid deze algemene voorwaarden op te slaan en af te drukken.

 

2. AANBIEDINGEN

Al onze advertenties, webpagina's of aanbiedingen worden te goeder trouw en volgens de beschikbare gegevens gedaan. Kaarten, foto's en illustraties dienen uitsluitend ter informatie en zijn niet bindend. Zij kunnen worden gewijzigd voordat de boeking definitief is. De cliënt machtigt ons om kennelijke materiële fouten in de door ons verstrekte informatie te corrigeren.

 

3. PRIJZEN

De prijzen die op het moment van de reservering worden getoond, vormen de totale prijs van de verkochte dienst, inclusief belastingen, vergoedingen en andere kosten. Eventuele toeslagen worden duidelijk aangegeven voordat de dienst wordt geboekt.

 

De klant machtigt ons om duidelijke prijsfouten te corrigeren.

 

4. BOEKEN

De klant kiest de diensten die op de regionale marketingtool worden gepresenteerd. De klant erkent dat hij kennis heeft genomen van de aard, de bestemming en de wijze van reservering van de diensten die beschikbaar zijn op de boekingstool en dat hij de nodige en/of aanvullende informatie heeft gevraagd en gekregen om zijn reservering met kennis van zaken uit te voeren. De klant is als enige verantwoordelijk voor zijn keuze van diensten en hun geschiktheid voor zijn behoeften, zodat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. De reservering wordt geacht door de klant te zijn aanvaard aan het einde van het reserveringsproces.

 

5. RESERVERINGSPROCEDURE

De reservering door de klant gebeurt via het online reserveringsformulier dat beschikbaar is op de reserveringstool. De reservering wordt geacht te zijn gemaakt bij ontvangst van het reserveringsformulier. De klant verbindt zich ertoe om vóór elke reservering alle voor de reservering vereiste gegevens in te vullen. De cliënt verklaart dat de verstrekte informatie waarheidsgetrouw en juist is. Zodra de definitieve keuze van de te boeken diensten is gemaakt, omvat de boekingsprocedure de volgende stappen tot aan de validering: de invoer van de bankkaart in geval van een verzoek om garantie of vooruitbetaling, de raadpleging en aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden met betrekking tot de dienst(en) en ten slotte de validering van de boeking door de klant.

 

6. BEVESTIGING VAN ONTVANGST VAN DE RESERVERING

De reserveringstool bevestigt de ontvangst van de reservering van de klant en bevestigt deze onverwijld per e-mail. De bevestiging van de reservering per e-mail bevat een samenvatting van het contractaanbod, de gereserveerde diensten, de prijzen, de verkoopvoorwaarden voor het door de klant gekozen tarief, de datum van de reservering en het adres van het etablissement waar de klant eventuele klachten kan indienen.

 

7. HERROEPINGSRECHT

Er wordt aan herinnerd dat, overeenkomstig artikel VI.53 van het Belgisch Wetboek van economisch recht, indien de overeenkomst voorziet in een bepaalde datum of periode van uitvoering, de klant niet het recht heeft om zich terug te trekken in geval van een voorbehoud van : 

- andere accommodatie dan voor woondoeleinden (bijvoorbeeld vakantieverblijven),

- vervoer,

- autoverhuur, 

- catering en diensten in verband met vrijetijdsactiviteiten.

8. PRIVACYBELEID

Wij verzamelen uw gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (2016/679)("GDPR").

 

De persoonsgegevens die u ons verstrekt, zijn noodzakelijk voor de verwerking van uw reservering en zijn essentieel voor het beheer en de levering van de diensten (artikel 6, lid 1, onder b), van voornoemde verordening). Voor deze doeleinden kunnen uw gegevens worden doorgegeven aan onze partners, waaronder met name Elloha.com, die de boekingstool beheert, aanbieders van online betalingen en dienstverleners die in derde landen zijn gevestigd. Met name bij online betalingen moeten de bankgegevens van de klant door de betalingsdienstaanbieder worden doorgegeven aan de bank van de instelling om het boekingscontract uit te voeren. Wij maken alleen gebruik van partners die een beschermingsniveau garanderen dat in overeenstemming is met de beginselen van de GDPR.

 

Met uw toestemming kunnen uw gegevens door ons ook worden gebruikt om u per e-mail of post promotionele of commerciële aanbiedingen te sturen.

 

Wij bewaren uw gegevens gedurende 3 jaar na het laatste contact (e-mail, reservering...).

 

Als persoon wiens gegevens worden verzameld, hebt u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, alsook het recht om zich te verzetten tegen het verzamelen van uw gegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door ons een e-mail te sturen met vermelding van uw naam, voornaam en adres en het onderwerp van uw correspondentie.

 

Klachten over de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens kunnen worden gericht aan de bevoegde toezichthoudende autoriteit

 

 

 

Privacy beleid

Legal notice and privacy policy Marc Lejeune, a sole proprietorship, is concerned about the rights of individuals, particularly with regard to automated processing, and in a desire for transparency with its customers, has established a policy covering all such processing, the purposes for which it is carried out, and the means of action available to individuals so that they can best exercise their rights. For any further information on the protection of personal data, we invite you to consult the site: https://www.cnil.fr/. Continuing to browse this site implies unreserved acceptance of the following provisions and conditions of use. The version of these terms of use currently online is the only one that can be enforced during the entire period of use of the site and until a new version replaces it. Article 1 - Legal notice 1.1 Site (hereinafter "the site") : Maison Jamaer 1.2 Publisher (hereinafter "the publisher"): The joint venture Marc Lejeune located at: avenue de Stalingrad 62, brussels registered with the RCS of BE0549665742 telephone number: +32493478747 e-mail address: maison.jamaerbxl@gmail.com 1.3 Host (hereinafter "the host"): Maison Jamaer is hosted by Stardeck, whose registered office is located at Rijselstraat 2A 8200 Bruges (Belgium). Article 2 - Access to the site Access to the site and its use are reserved for strictly personal use. You undertake not to use this site and the information or data contained therein for commercial, political or advertising purposes or for any form of commercial solicitation, in particular the sending of unsolicited e-mails. Article 3 - Content of the site All trademarks, photographs, texts, comments, illustrations, animated or non-animated images, video sequences, sounds, as well as all computer applications that may be used to operate this site and more generally all elements reproduced or used on the site are protected by the laws in force in respect of intellectual property. They are the full and complete property of the publisher or its partners. Any reproduction, representation, use or adaptation, in any form whatsoever, of all or part of these elements, including computer applications, without the prior written consent of the publisher, is strictly prohibited. The fact that the publisher does not initiate proceedings as soon as he becomes aware of these unauthorised uses does not mean that he accepts the said uses and waives any legal proceedings. Article 4 - Management of the site For the proper management of the site, the publisher may at any time : - suspend, interrupt or limit access to all or part of the site, reserve access to the site, or to certain parts of the site, to a specific category of Internet users; - delete any information that may disrupt the operation of the site or contravene national or international laws; - suspend the site in order to carry out updates. Article 5 - Responsibilities The editor cannot be held responsible in the event of a failure, breakdown, difficulty or interruption in operation, preventing access to the site or to one of its functions. You are entirely responsible for the equipment you use to connect to the site. You must take all appropriate measures to protect your equipment and your own data, in particular from viral attacks via the Internet. You are also solely responsible for the sites and data you consult. The publisher cannot be held responsible in the event of legal proceedings against you: - as a result of the use of the site or any service accessible via the Internet; - as a result of your failure to comply with these general conditions. The publisher is not responsible for any damage caused to you, to third parties and/or to your equipment as a result of your connection to or use of the site, and you waive any action against the publisher as a result. If the publisher is the subject of amicable or legal proceedings as a result of your use of the site, he may take action against you to obtain compensation for all damages, sums, sentences and costs that may arise from these proceedings. Article 6 - Hypertext links The setting up by users of all hypertext links to all or part of the site is authorised by the publisher. Any link must be removed on simple request from the publisher. Any information accessible via a link to other sites is not published by the publisher. The publisher has no rights whatsoever to the content of such links. Article 7 - Data collection and protection Your data is collected by the individual company Marc Lejeune. Personal data means any information relating to an identified or identifiable natural person (data subject); an identifiable person is one who can be identified, directly or indirectly, in particular by reference to a name, an identification number or one or more factors specific to his or her physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural or social identity. The personal information that may be collected on the site is mainly used by the publisher for the management of relations with you, and if necessary for the processing of your orders. The personal data collected are the following: - name and surname - address - e-mail address - telephone number - financial data: as part of the payment of products and services offered on the Platform, the Platform records financial data relating to the user's credit card. Article 8 - Right of access, rectification and removal of your data Pursuant to the regulations applicable to personal data, users have the following rights: the right of access: they may exercise their right of access, in order to find out about the personal data concerning them, by writing to the e-mail address given below. In this case, before implementing this right, the Platform may request proof of the user's identity in order to verify its accuracy; the right of rectification: if the personal data held by the Platform are inaccurate, they may request the update of the information; the right of deletion of data: users may request the deletion of their personal data, in accordance with applicable data protection laws; the right to limitation of processing: users may request the Platform to limit the processing of personal data in accordance with the assumptions provided for by the GDPR; the right to object to the processing of data: users may object to their data being processed in accordance with the assumptions provided for by the GDPR; the right to portability: they may request that the Platform give them the personal data they have provided in order to transfer it to a new Platform. You can exercise this right by contacting us at the following address: avenue de Stalingrad 62 brussels. Or by email at: maison.jamaerbxl@gmail.com. All requests must be accompanied by a photocopy of a valid identity document signed by the applicant and mention the address at which the publisher may contact the applicant. A reply will be sent within one month of receipt of the request. This one-month period may be extended by two months if the complexity of the request and/or the number of requests so requires. Furthermore, and since the law n°2016-1321 of 7 October 2016, people who so wish, have the possibility to organise the fate of their data after their death. For more information on the subject, you can consult the CNIL website: https://www.cnil.fr/. Users can also file a complaint with the CNIL on the CNIL website: https://www.cnil.fr. We recommend that you contact us first before lodging a complaint with the CNIL, as we are entirely at your disposal to resolve your problem. Article 9 - Use of data Personal data collected from users is intended to provide the Platform services, improve them and maintain a secure environment. The legal basis for processing is the execution of the contract between the user and the Platform. More specifically, the uses are as follows: - access and use of the Platform by the user; - management of the operation and optimisation of the Platform; - implementation of user support; - verification, identification and authentication of the data transmitted by the user; - personalisation of services by displaying advertisements according to the user's browsing history and preferences; - prevention and detection of fraud, malware and management of security incidents; - management of possible disputes with users; - sending commercial and advertising information, according to the user's preferences; - organisation of the conditions of use of the Payment Services. Article 10 - Data Retention Policy The Platform retains your data for as long as is necessary to provide its services or support to you. To the extent reasonably necessary or required to satisfy legal or regulatory obligations, settle disputes, prevent fraud and abuse, or enforce our terms and conditions, we may also retain some of your information as necessary, even after you have closed your account or we no longer need it to provide our services to you. Article 11- Sharing of personal data with third parties Personal data may be shared with third party companies exclusively in the European Union, in the following cases - when the user uses the payment services, for the implementation of these services, the Platform is in relation with third party banking and financial companies with which it has contracted; - when the user publishes, in the free comment areas of the Platform, information accessible to the public; - when the user authorises a third party's website to access his/her data; - when the Platform uses the services of service providers to provide user support, advertising and payment services. These service providers have limited access to the user's data in order to provide these services and are contractually obliged to use it in accordance with the provisions of the applicable regulations on the protection of personal data; - if required by law, the Platform may transmit data in order to follow up on claims made against the Platform and to comply with administrative and legal proceedings. Article 12 - Commercial offers You may receive commercial offers from the publisher. If you do not wish to do so, please click on the following link: maison.jamaerbxl@gmail.com. Your data may be used by the publisher's partners for commercial prospecting purposes. If you do not wish this, please click on the following link: maison.jamaerbxl@gmail.com. If, when consulting the site, you access personal data, you must refrain from any collection, any unauthorised use and any act that could constitute an attack on the private life or reputation of individuals. The publisher accepts no responsibility in this respect. The data is kept and used for a period of time in accordance with the legislation in force. Article 13 - Cookies What is a "cookie"? A "cookie" or tracer is an electronic file deposited on a terminal (computer, tablet, smartphone, etc.) and read, for example, when consulting a website, reading an e-mail, installing or using software or a mobile application, regardless of the type of terminal used (source: https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi). The site may automatically collect standard information. Any information collected indirectly will only be used to track the volume, type and pattern of traffic using this site, to develop the design and layout of the site and for other administrative and planning purposes and generally to improve the service we offer you. Where appropriate, "cookies" from the site editor and/or third party companies may be placed on your terminal, with your consent. In this case, the first time you browse this site, a banner explaining the use of "cookies" will appear. Before continuing to browse, the client and/or prospect must accept or refuse the use of said "cookies". The consent given will be valid for a period of thirteen (13) months. The user has the possibility to deactivate the cookies at any time. The following cookies are present on this site: Google cookies: - Google analytics: allows to measure the audience of the site; - Google tag manager: facilitates the implementation of tags on the pages and allows to manage the Google tags; - Google Adsense: Google's advertising agency using websites or YouTube videos as a support for its ads; - Google Dynamic Remarketing: allows to offer you dynamic advertising according to previous searches; - Google Adwords Conversion: tool for monitoring adwords advertising campaigns; - DoubleClick: Google's advertising cookies for displaying banners. The life span of these cookies is thirteen months. Article 14 - Photographs and representation of products The photographs of products, accompanying their description, are not contractual and do not bind the publisher. Article 15 - Applicable law These conditions of use of the site are governed by Belgian law and are subject to the jurisdiction of the courts of the registered office of the publisher, subject to a specific attribution of jurisdiction arising from a particular legal or regulatory text. Article 16 - Contact us For any question, information on the products presented on the site, or concerning the site itself, you can leave a message at the following address: maison.jamaerbxl@gmail.com